EINDVOORSTELLINGEN

Ieder seizoen sluiten wij af met het leukste weekend van het jaar: het voorstellingen-weekend!

De leerlingen werken in de danslessen keihard aan 4 tot 6 dansnummers voor de eindvoorstellingen. En deze dansen zijn altijd anders: van de nieuwste pophits tot aan musical- en shownummers. Op deze manier krijgen onze leerlingen gevarieerd les en leren ze verschillende dansstijlen.

Ieder jaar schrijven wij het verhaal van onze eigen eindvoorstellingen. Door middel van dans en toneel vertellen de kinderen u het verhaal. Zo kan het zomaar zijn dat u opeens onze jonge leerlingen als dansende beren of prinsessen over het podium ziet gaan. De oudere leerlingen zullen u versteld doen staan met spectaculaire combinaties waarvan u na afloop zult zeggen: ‘nou, dat doe ik ze niet na’.

Wij zorgen voor alle kostuums van de kinderen en de gehele aankleding van de eindvoorstellingen. Van berenpakken, tot glitterrokjes. Van hoedjes tot pruiken.

Wij vinden het belangrijk om ieder seizoen af te sluiten met de eindvoorstellingen, zodat de leerlingen een gericht doel hebben. Ieder jaar kijken onze leerlingen enorm uit naar het weekend omdat ze niets liever willen dat hun nieuwe dansjes met u te delen!

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close